Belgrade Beer Fest
12-16.08.2009.Belgrade Beer Fest
Društvene kampanje

 

Data/Images/za_promo_materijal_home.jpg

 

DRUŠTVENA KAMPANJA BELGRADE BEER FESTA 

BIRAM DA RECIKLIRAM

 

Prijatelji festivala,

Svesni svoje odgovornosti prema društvu, Beogradska kulturna mreža i njeni partneri žele da kroz Belgrade Beer Fest čine stvari koje su korisne za našu zajednicu. Zbog toga će ove godine, pod sloganom BIRAM DA RECIKLIRAM, biti organizovana velika kampanja čija je tema ekologija, odnosno očuvanje životne sredine.

Dva najvažnija cilja kampanje biće edukacija građana i prikupljanje sredstava za kupovinu reciklažnih kontejnera za beogradske škole.

Od 1. jula do 9. avgusta, na Trgu Nikole Pašića biće postavljen štand pomenute društvene kampanje festivala. Svako ko na štand donese tri ili više praznih limenki, dobiće na poklon "Beer fest suvenir paket". U suvenir paketu će se nalaziti interesantni pokloni komercijalnih sponzora koji podržavaju društvenu kampanju: Beogradska kulturna mreža, robna marka Jagger, Nestle napici, Stars žvake.

Slanjem SMS poruke: "BIRAM DA RECIKLIRAM" na broj 1216, u periodu od 1. jula do 16. avgusta, pomažete akciju kupovine reciklažnih kontejnera za osnovne škole. Poruka se tarifira sa 40 din. + PDV. Važi isključivo za 064 i 065 mobilnu mrežu.

Novcem koji donese otkup limenki (otkupiće ih Recan), kao i novcem koji bude prikupljen slanjem sms poruka, biće kupljeni reciklažni kontejneri za beogradske škole.

Data/Images/picture_001_s.jpg

Data/Images/picture_004_s.jpg

Vesti
© beogradska kulturna mreža - music & more | designed & produced by MASSVision, powered by cMASS