Belgrade Beer Fest
12-16.08.2009.Belgrade Beer Fest
Nocturnal Groove DJ's Night

14.08.2009. petak, 01:00 - 04:15

Data/Images/nocturnal_groove_logo_01.jpg

Shapeshifters / Martijn Ten Velden / Pookie

Ovoga puta na Belgrade Beer Fest-u, za ljubitelje elektronskog zvuka muziku će puštati poštovani i legendarni duet Shapeshifters (Nocturnal Groove/UK).

Data/Images/the_shapeshifters_logo_one_01.jpgIza imena Shapeshifters krije se DJ dvojac - Maks Rajh i Sajmon Marlin, koji su 2003. svojim hitom "Lola's Theme" pogodili savršenu mešavinu modernog zvuka i nostalgije, i osvojili prestižna mesta na svim svetskim klupskim i radijskim top listama.

Krajem 2004. godine, Shapeshifters su izdali svoju prvu kompilaciju "House Grooves", koja je zaslužila "thumbs up" svih prestižnih britanskih kritičara.

Kao potvrdu uspeha u 2004. zaslužili su i nominaciju za najbolji singl na Brit Awardsima. Njihov drugi singl "Back to Basics" dostigao je 10 mesto u UK, a sličan uspeh su postigli i sa trećim singlom "Incredible".

U 2009-oj planiraju izdavanje novog materijala za Defected, a standardno biće rezidenti kluba Defected @ Pacha na Ibizi.

Data/Images/martijn_ten_velden_logo1.2_01.jpgZa nastavak dobrog  provoda i kvalitetne muziku na Beer Fest-u pobrinuće se Martijn Ten Velden, house DJ koji dolazi iz Holandije.

Domaća podrška Dj Pookie.

www.nocturnalgroove.co.uk
www.martijntenvelden.com
www.myspace.com/theshapeshifters
www.myspace.com/martijntenvelden
www.myspace.com/pookiebelgrade

Vesti
© beogradska kulturna mreža - music & more | designed & produced by MASSVision, powered by cMASS